Microsoft-forbindelse til arbejdsområder
Privatliv
Når du forbinder din Microsoft-konto, kan Propstreet læse dine e-mails og deres metadata, kalenderbegivenheder samt kontakternes navne og oplysninger. Adgangen er delegeret, kun læseadgang, og bruges kun, når du beder Propstreet Agent om at udføre en relateret opgave. Propstreet synkroniserer eller indekserer ikke disse oplysninger løbende.
Propstreet opbevarer sikkert de forbindelsesoplysninger, der kræves for at få adgang til Microsoft, så længe forbindelsen er aktiv. Når du afbryder forbindelsen, fjernes de gemte oplysninger, og fremtidig adgang stoppes.
Oplysninger, der returneres til Agent, kan blive gemt i din Agent-samtale. At afbryde forbindelsen fjerner ikke oplysninger, der allerede er gemt i samtaler. Forbindelsesoplysninger og kontodata, der stammer fra forbindelsen, slettes, når din Propstreet-konto slettes, medmindre opbevaring er lovpligtig. Du kan anmode om indsigt, eksport, berigtigelse eller sletning ved at kontakte feedback@propstreet.com.
Oplysninger fra forbindelsen kan blive behandlet af de infrastruktur- og AI-leverandører, der er anført på Propstreets liste over underdatabehandlere. Propstreet bruger ikke data fra Microsoft-forbindelsen til at træne AI-modeller.
Når Propstreet behandler oplysninger fra arbejdsområder på vegne af din organisation, er den behandling reguleret af Propstreets databehandleraftale.
Vilkår
Ved at forbinde Microsoft giver du Propstreet tilladelse til på dine vegne at tilgå de oplysninger, der er beskrevet ovenfor. Forbindelsen er en del af Propstreet-tjenesten og er omfattet af Propstreets vilkår og betingelser.
Microsoft driver ikke forbindelsen, anbefaler den ikke og er ikke ansvarlig for den. I det omfang loven tillader det, fraskriver Microsoft sig alle garantier og ethvert ansvar, der opstår ved brug af forbindelsen. Du er fortsat ansvarlig for at opretholde den Microsoft-konto og den licens, der kræves for at bruge den.