Microsoft-tilkobling for arbeidsområder
Personvern
Når du kobler til Microsoft-kontoen din, kan Propstreet lese e-postmeldingene dine og metadataene deres, kalenderhendelser samt kontaktenes navn og opplysninger. Tilgangen er delegert, kun lesetilgang, og brukes bare når du ber Propstreet Agent om å utføre en relatert oppgave. Propstreet synkroniserer eller indekserer ikke denne informasjonen løpende.
Propstreet lagrer sikkert tilkoblingsopplysningene som kreves for tilgang til Microsoft, så lenge tilkoblingen er aktiv. Når du kobler fra, fjernes de lagrede opplysningene, og fremtidig tilgang opphører.
Informasjon som returneres til Agent, kan bli lagret i Agent-samtalen din. Å koble fra fjerner ikke informasjon som allerede er lagret i samtaler. Tilkoblingsopplysninger og kontodata som stammer fra tilkoblingen, slettes når Propstreet-kontoen din slettes, med mindre lagring er lovpålagt. Du kan be om innsyn, eksport, retting eller sletting ved å kontakte feedback@propstreet.com.
Informasjon fra tilkoblingen kan behandles av infrastruktur- og AI-leverandørene som er oppført i Propstreets liste over underleverandører. Propstreet bruker ikke data fra Microsoft-tilkoblingen til å trene AI-modeller.
Når Propstreet behandler informasjon fra arbeidsområder på vegne av organisasjonen din, reguleres den behandlingen av Propstreets databehandleravtale.
Vilkår
Ved å koble til Microsoft gir du Propstreet fullmakt til å få tilgang til informasjonen beskrevet ovenfor på dine vegne. Tilkoblingen er en del av Propstreet-tjenesten og reguleres av Propstreets vilkår og betingelser.
Microsoft drifter ikke tilkoblingen, anbefaler den ikke og er ikke ansvarlig for den. Så langt loven tillater det, fraskriver Microsoft seg alle garantier og alt ansvar som følger av bruk av tilkoblingen. Du er fortsatt ansvarlig for å opprettholde Microsoft-kontoen og lisensen som kreves for å bruke den.